Условия за доставка

Информация за доставка
Доставките на поръчаните стоки се извършват от куриерска фирма Спиди и Еконт на адреса, посочен във Вашата поръчка,или до адрес на куриерската фирма.
Цената за доставка не е включена в цената на продуктите.
Нейната цена зависи от тегло, размер на пратката и вид на поръчката.
Цена за доставка в офис на Спиди е от 3лв. до 5 лв. Цена за доставка със Спиди до адрес на клиента е от 5 лв. до 7лв.

Еконт-до 1кг от офис до офис-5лв,от офис до адрес-6.30лв
от 1 до 2кг от офис до офис-5.50лв,от офис до адрес-7.80лв
над 2 до 5кг от офис до офис-6лв,от офис до адрес-9.90лв
Плюс 1.2% от стойността наложения платеж - от офис до офис
От офис до адрес плюс 2.4% от стойността на наложения платеж

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.
Документи, съпътстващи доставката на стоката: е клиентска поръчка с описание на вида цената и брой на поръчаните артикули.
Срока за изпълнение на офертите е различен в зависимост от възможностите на съответният доставчик или производител.
В случай ,че са заявени повече от един брой оферти с различен срок на изпълнение,артикулите се обединяват в една пратка (с цел намаляване на транспортните разходи на клиента) като се изчаква да пристигне и последният артикул.В този случай обединената пратката ще тръгне в спедиция в деня на пристигането на последният артикул.
Моля клиентите да обърнат внимание ,че срока отбелязан в офертата е този в който артикула ще бъде пуснат в спедиция към тях ако е заявен само този артикул, а не срока на получаване на пратката.
Пратката ще бъде получена обикновенно на другият ден при експресна , или на  по следващият при икономична пратка ако е адресирана за територията на България.
Ако в населеното място няма офис на Есоnt пратката ще бъде доставена в деня в който Econt ще имат разнос за съответното населено място.
В случай ,че адреса за получаване на пратката е извън пределите на България,с Вас ще се свърже оператор за да уточни начина на доставката.
Поръчки се обработват в следното работно време: От понеделник до петък от 09:30 до 16:30ч. Поръчки, направени след 16:30 ч. от понеделник до четвъртък, се обработват на следващата сутрин след 09:30ч. Поръчки, направени след 16:30ч. в петък, се обработват в понеделник след 09:30ч.
Потребителят има право на рекламация или връщане на закупена от електронния магазин стока в рамките на 7(седем) работни дни от получаване на стоката.
Отказ от приемане на стоката може да се направи и пред куриера при доставяне на стоката, ако тя не отговаря на очаквания размер или друга причина, но Потребителят е длъжен да върне закупената стока в ненарушен търговски вид и със запазен етикет. За целта продуктът трябва да е с прикачени етикети в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.При връщане на стоката всички куриерски разходи са за сметка на клиента.
Рекламация се прави, когато закупената стока не съответства на договореното междуhttp://maksidrehi.com/ и клиента. Несъответствието може да се изразява в:
– производствени дефекти на стоката;
– констатирани липси на части от стоката;
В тези случаи транспортните разходи са за сметка на http://maksidrehi.com/
Потребителят трябва добре да прецени дали продукта отговаря на неговите очаквания преди да скъса етикета!
С радост ще отговорим на Вашите въпроси.
Очакваме Ви: 
Gsm: 0876557800